Cursusaanbod

Yogacentrum Anna van Dongen geeft in Eindhoven cursussen hatha-yoga, hatha zwangerschapsyoga, na-zwangerschapsyoga, babymassage en verzorgt vaderavonden. Kijk hieronder voor een overzicht van deze cursussen, met steeds een korte beschrijving bij iedere vorm van yoga. Als je meer wilt weten klik je op de koppelingen voor uitgebreide informatie.

Hatha-yoga

Een toegankelijke en fysieke vorm van yoga is hatha-yoga. Je bereikt ontspanning door het beoefenen van diverse lichaamshoudingen, ademhalings- en ontspanningstechnieken.

Voor alle leeftijden • € 9,- per les • doorlopend (instappen op willekeurig moment) » uitgebreide informatie…

Hatha Yoga voor Zwangeren

Tijdens de cursus hatha zwangerschapsyoga is er aandacht voor de hele zwangerschap en niet alleen voor de bevalling. De oefeningen helpen het lichaam van de moeder soepel te maken en zorgen ook voor een geestelijke voorbereiding op de bevalling. Je partner kan er altijd bij aanwezig zijn en je hoeft niet al eerder aan yoga te hebben gedaan.

€ 130,— voor 10 avondlessen en een zelf te bepalen aantal dinsdagochtendlessen en een terugkom-ochtend met baby • start ca. 3 maanden voor de verwachte bevallingsdatum » uitgebreide informatie…

Na-zwangerschapsyoga

Na-zwangerschapsyoga ondersteunt het herstel van je lichaam na de fysiologische en mentale veranderingen door zwangerschap en bevalling. Gerichte oefeningen bevorderen dit herstel. Denk bijvoorbeeld aan het oefenen van de bekkenbodemspieren en bilspieren, het trainen van de buikspieren, en ontspanning van de rug.

€ 30,— voor 3 lessen incl. oppas voor baby's • combinatie met baby-massage mogelijk • open groep (instappen op willekeurig moment, een paar weken na bevalling) » uitgebreide informatie…

Babymassage

Heet je kindje welkom via de tastzin door het geven van babymassage. Activeer jouw zintuigen en die van je baby, vergroot het besef van geborgenheid en creëer rust en ontspanning. Babymassage heeft verschillende gunstige effecten en is door ieder aan te leren.

€ 40,— voor 3 lessen incl. thee en schriftelijk cursusmateriaal • voor moeders en/of vaders met hun baby vanaf ongeveer 4 weken tot 9 maanden » uitgebreide informatie…

Vaderavond

Als vader leer je op een vaderavond de basistechnieken van de Shantala-babymassage. Een ontspannen avond voor vaer en baby.

€ 15,00 • eens in de 6 weken » uitgebreide informatie…